Waarmee kunnen we je helpen?

Advies en support op AssuPortal wordt verzorgd door CUMUS. CUMUS werkt al jaren in de assurantiebranche, kent de ins en outs van AssuPortal en heeft daarnaast veel kennis van alle andere gangbare pakketten. 

Contact Support

Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 8.30 – 17.00 uur via 085-2020338 of info@cumus.nl.

Contact Sales

  We nemen snel contact met je op na ontvangst van onderstaand contactformulier. 

Vrijblijvende demo

We komen graag bij je langs, maar een online demo kan vanzelfsprekend ook. We kijken er naar uit kennis te maken. 

Contactformulier

We nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op.

1 + 10 =

Onze contactgegevens

CUMUS

Voor meer informatie over AssuPortal, een vrijblijvende offerte of advies, neem contact op met CUMUS en vraag naar Andre Westerhof.

CUMUS Cloudoplossingen
T: 085-2020338
E: info@cumus.nl

The Campus – Mspace
Prof. W.H. Keesomlaan 12
1183 DJ Amstelveen
www.cumus.nl

ROES IT

Voor meer informatie over maatwerk ICT-oplossingen of andere dienstverlening, neem contact op met ROES IT – de makers van AssuPortal – en vraag naar Wout Schouten.

ROES IT B.V.
T: 076-5083430
E: info@roes.nl

Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur
www.ROES.nl

Vraag en antwoord

Vanzelfsprekend kan je bij vragen altijd contact met ons opnemen maar wellicht bieden wij je hieronder al snel een antwoord op je vraag.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van AssuPortal?

AssuPortal biedt een aantal belangrijke voordelen voor assurantiekantoren, waaronder:

  • Altijd en overal toegang: AssuPortal is een cloud-gebaseerde applicatie, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je gegevens, op elk apparaat met een internetverbinding.
  • Een compleet overzicht: AssuPortal biedt een compleet overzicht van jouw relaties, polissen en schadedossiers. Zo hebt je altijd de informatie die je nodig hebt bij de hand.
  • Efficiënter werken: AssuPortal ondersteunt bij alle processen van relatiebeheer, polisadministratie en schadeafhandeling. Zo kan je efficiënter werken en meer tijd besteden aan je klanten.
  • Persoonlijk maatwerk: AssuPortal is volledig aanpasbaar aan individuele behoeften. Je kan bijvoorbeeld de invulvelden voor objecten en dekkingen configureren en de formulieren naar eigen wens aanpassen.

Wat zijn de kosten van AssuPortal?

De kosten van AssuPortal variëren afhankelijk van het aantal gebruikers en de functionaliteit die je nodig hebt. Je kan een offerte aanvragen via het contactformulier.

Wat zijn de belangrijkste functies van AssuPortal?

AssuPortal biedt een breed scala aan functies, waaronder:

  • Relatiebeheer: Beheer klanten en overige relaties, waaronder contactgegevens, polisgegevens en financiële situatie.
  • Polisadministratie: Verleng polissen, genereer facturen en verwerk schadeclaims.
  • Koppelingen: Profiteer van koppelingen met andere applicaties, zoals Aplaza, Solera, FinConnect, E-boekhouden en Outlook 365 (webversie).
  • Overige functies: Beheer afspraken en taken, maak management dashboards, automatiseer de verlenging van contracten en facturen, configureer invulvelden en formulieren, houd gewerkte uren bij en beheer documenten in Google Docs.

Hoe kan ik AssuPortal uitproberen?

AssuPortal is 14 dagen gratis uit te proberen. Je kan aanmelden voor een demo via het formulier, vervolgens ontvang je een proefaccount op AssuPortal.

Ontdek wat AssuPortal voor je kan betekenen

Zoek je assurantiesoftware die doet wat je verwacht, dan bent je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden software die betrouwbaar en stabiel is, gebruiksvriendelijk is en daarnaast ook flexibel en aanpasbaar is.  Met name de eenvoud en intuïtiviteit worden erg gewaardeerd door onze klanten. Met een minimum aantal klikken heb je jouw acties uitgevoerd. Onder ‘functies’ vind je een beknopt overzicht van de functies van AssuPortal. 

Ben je geïnteresseerd in het leren kennen van onze software? Vraag dan nu een demo aan! Onze demo’s zijn gratis en vrijblijvend. We nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen en laten zien hoe onze software je kan ondersteunen.  

AssuPortal Met name de eenvoud en intuïtiviteit worden erg gewaardeerd door onze klanten